Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Συμβουλές για φωτιστικά κήπου

Όταν πρόκειται για φωτισμό του κήπου σας, θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή την ένταση (watt). Αυτό συμβαίνει γιατί τα μάτια ανθρώπων χρειάζονται λιγότερο φως σε εξωτερικούς χώρους από ότι σε κλειστούς χώρους, προκειμένου να δουν τη σκιά, το φως, και το σχέδιο. Περπατήστε γύρω από το κήπο σας τη νύχτα, πριν σχεδιάσετε τον εξωτερικό φωτισμό του χώρου σας, οραματιζόμενοι πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους χώρους σας.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν θέλετε να φωτίσετε κάποια πηγή νερού ή συντριβάνι που βρίσκετε στον κήπο σας
Εάν έχετε ένα συντριβάνι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο φωτιστικά το ένα εκατέρωθεν του άλλου για να πετύχετε το μέγιστο αισθητικά αποτέλεσμα
Η ανάπτυξη της φωτοδιόδου (LED) είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εξελίξεις για το φωτισμό του κήπου και εξωτερικών χώρων. Αυτό το είδος φωτιστικών είναι "σφραγισμένα" και είναι αδύνατον να μπει νερό έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρόβλημα με την σωστή λειτουργία τους.
Επιπλέον οι LED λαμπτήρες και οι δίοδοι έχουν μια εξαιρετική διάρκεια ζωής έως και 80.000 ώρες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση.
Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε είναι η στέγαση των εξωτερικών φωτιστικών σας. Χρήση υλικών στέγασης από ορείχαλκο, χαλκό, ανοξείδωτο χάλυβα ή κάποιο από τα νέα σύνθετα υλικά, είναι ιδανικά για χρήση κοντά σε πηγές νερού όπου θα υπάρχει υψηλή υγρασία.


Για τις καλύτερες τιμές σε φωτιστικά μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
φωτιστικά τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου